perjantai 5. kesäkuuta 2015

Varna hämöttää jo horisontissa


Kevät on alkanut jo taittua kesäksi, vaikkei sitä kyllä täällä meidän leveyksillä meinaa nähdä ellei katso kalenteria. Enää viitisen viikkoa koitokseen! Treeneissä mennään hyvää vauhtia eteenpäin, lopun viimeisiä minuutteja enää valmistellaan. Tekniikka on niin hyvässä kuosissa kuin se nyt voi olla, toki aina on parannettavaa, mutta siinä on edetty valtavasti.

Varnaa varten on lentoliput ja kotimaan sisäiset junamatkat hankittu, hotelleja vertaillaan mutta sitä ei olla varattu kun näyttää noiden halvimpien hinnat vaihtelevan melkein päivittäin. Hotellilta en paljoa vaadi, sinne mennään nukkumaan, joten aikaa on vielä hyvin tutkailla.

Maajoukkueverkat lähti mukaan Helsingistä ja tilattu on myös maajoukkuepaita nimellä painatettuna.

Passi piti päivittää uuteen ja hepatiittirokoteetkin on jo pistetty. Joten alkaa olla lähtöä vaille jo valmista.. No onneksi ei vielä :) Useamman viikon ajan vielä kovempaa treeniä, kroppaa ei pysty päästämään liian lepomoodiin, kun sitten taas käynnistyminen on vaikeaa. Eli mahdollisimman pitkälle reeniä ja toivottavasti sitten paikanpäällä Varnassa on mahdollista perjantaina, lauantaina ja sunnuntainakin fiilistellä kuulien kanssa mikäli oletettu aikataulu pitää paikkansa ja LC kisattaisiin vasta maanantai aamuna.

On kyllä jotenkin merkillistä, että kisat on venytetty niin monelle päivälle, reissuun joudun itse lähtemään 9.7 klo: 18. 6h junamatka Helsinkiin, josta aamulla 6.30 lentokoneella Istanbulin kautta Varnaan punnitukseen. 2 päivää turhaa hengailua, maanantaina kisat, ja sopivasti tottakai niin, ettei maanantaina voi lentää, vaan lento venyy 14.7. Istanbulissa odotusta melkein 20h.. ja kotona vasta 15.7 klo: 21.30.. Toivottavasti ei jatkossa tulisi noin hankalaan paikkaan kisoja, kun ei suoria lentoja ole niin milläpä sieltä pois pääsee..

Suomen kesäkin voisi pikku hiljaa alkaa lämmetä, jotta saisi treenata hikisemmissäkin olosuhteissa. Tämmöinen jääkausi ilmasto sinänsä sopii paljon hikoavalle, mutta jos näin kylmästä siirtyy äkkilämpimään, niin mahtaa mennä kroppa sekaisin.

-J-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti