sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Bolt SM-kisat Hyvinkäällä

Jos edellinen postaus oli yhtä valitusta siitä, kuin viimeisen puolen vuoden ajan kaikki on mennyt huonosti, on tällä erää hyviä uutisia :)

Jani kisasi 10.12 Hyvinkään Puolimatkan koululla Boltin ensimmäisissä SM-kisoissa seuraavin tuloksin:

Tuplatempaus 2x20kg 76
työntö 2x32kg 57
LC 2x32kg 41
tempaus 28kg 93
yhdenkäden työntö 32kg 106
yhdenkäden rinnalleveto-työntö 36kg 57.

 yht 27920kg 


Kisat oli kokonaisuutena onnistuneet, vaikka pitkä matkahan Hyvinkäälle on-luotto majoituspaikka Malluntallit huolehti levosta ja kisapäivän huollosta. Hyvinkään kirjeenvaihtaja Henni lähetteli pitkin päivää whatsupilla videoita ja kuvia tulemaan-kiitos niistä :)

Eniten ennen kisoja huolestutti tuplatempaus, johon tekniikka ei meinannut asettua kohdilleen millään ja se aiheutti ongelmia selän kanssa. Viime hetkellä 16kg kuulilla oikea tyyli löytyi ja kengiksi tupliin valikoitui pehmeäpohjaiset sisäpelikengät.
Jokainen suoritus meni niin hyvin kuin ne sillä hetkellä mennä saattoi, kilomäärä lopputuloksessa yllätti positiivisesti, joten tällä kertaa kaikki meni jopa pikkuisen ennakkoon suunniteltua paremmin. Yhdenkäden työnnön ja oalc:n harjoitteluun ei juurikaan ennakkoon panostettu ihan vain siitä syystä, että sen luotettiin menevän omalla painollaan.


Nämäkin kengät pääsivät tosi koitokseen ja täytyy todeta että ne on yksinkertaisesti sanottuna todella hyvät. Kengät on tukevat ja etenkin työnnössä ne toimii loistavasti. Kannattava sijoitus!


https://www.instagram.com/p/BN2a8psAZ5M/?taken-by=marjo_nurmenniemiKuva: Henni Sihvonen

2016 vuosi alkaa olla loppusuoralla, ja meillä on ollut sopimus että Bolttien jälkeen treenien suunnitteluvastuu siirtyy Marjon päätäntään. Itsellä harjoittelu on ailahtelevaista (myönnän, jos joskus vähän pikkuvarpaaseen on sattunut niin on ollut mukavampi tehdä jotain muuta kuin sitä mitä uhosin tekeväni). Moni asia on tähän saakka mennyt hyvin, mutta on niitä pieleen menneitäkin ollut. Isona asiana se, että aina usko korvien välissä ei ole riittänyt. Nyt pitänee alkaa pelätä legopalikoita ja tehdä kiltisti niinkuin rouva käskee-ainakin SM-kisoihin saakka.

Iso kiitos Ryhdille ja Kallelle näistä kisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti