maanantai 21. syyskuuta 2015

Nyt voi sanoa, että vaikeuksien kautta voittoon!


19.9.2015  Kuusamon Liikuntakeskuksessa kisattiin LC:n SM-kisat vuosimallia 2015
Kuusamon Eräveikot olivat järjestäneet hienot kisat joista moitteen sanaa ei löytynyt.
Ensimmäisen kerran olimme kisapaikkakunnalla jo edellisenä iltana, kun reissasimme lasten kanssa. Jani kävi punnituksessa jo perjantaina ja omaksi painoksi tuli yli 95kg, nyt kun painoa ei lähdetty alaspäin tiristämään kun vaikeuksia valmistautumisessa oli tarpeeksi muutenkin. 

Kisapäivänä Jani oli melko tyyni ja rauhallinen, kisapaikalla en paljoa enää tsemppailemaan ehtinyt kun kaikkineen päivän aikana tuomaroin 7. erässä. Puhe oli että Jani tekee lavalla hyvää tasaista "omaa" tahtiaan ja katsotaan mihin se riittää ja suunnitelma pitikin hyvin. Kisan jännitysmomentti oli, kestääkö Janin käsi-josta lääkäri jo aiemmin kirjoitti todistuksen että kisat olisi saanut ja pitänytkin jättää välistä kokonaan, mutta tahto voitti kivut eikä käsi rasituksesta ole ärtynyt sen kummemmin kuin levostakaan, mikä mysteeri lie siinäkin nyt..

Janin sarjassa tiedettiin kovaksi vastustajaksi Ryhdin Henri ja melko tiukka skaba miesten välille tulikin. Jani tietoisesti lopetti nostamisen sen jälkeen kun Henkka laski kuulat alas, uusi SE oli syntynyt ja käden rasitus tuossa tilanteessa olisi ollut enää turhaa. Voitto tuli 84toistolla, Henri jäi taakse 75toistolla. 

Kaikkeen ei voi olla kuin tyytyväinen, hieno kisatulos vaikka mies on kolmeviikkoa ollut treenikiellossa ja sairaslomalla ylipäätään. Ei mitään "pikku flunssaa" vaan hengenlähtökään ei kaukana käynyt. 

Ohessa muutamia kuvia Janin kahden vuoden kisataipaleen varrelta.
Kuusamossa voitettu mestaruus oli Janin kolmas. Kaksi peräkäistä LC24 mestaruutta, yksi Biathlon24 mestaruus ja yksi biathlon pronssikin kaapista löytyy. Ja kesällä Bulgarian tuomisina tietysti EM kulta! :) Paljon on muutamaan vuoteen mahtunut!





loppiaisnosto firellä 2014

Biathlon SM-Laukaa, kuva:Jani Sipponen

Suomen cup 2, 2014 Haapajärvi

LC SM 2014 Oulu

Kuulatuulen kisat, Vehniä. Kuva:Marko Savela

Biathlon SM2015 Kokkola

LC SM 2015 Kuusamo

LC SM 2015 Kuusamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti