sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pikaraporttia ystävänpäiväkisoista

Lauantaina 14.2.2015 oli ystävänpäiväsalikisat Kuulatuulenjärjestämänä Vehniällä Laukaassa. Kisasin siis 2x20kg,  työnnön tulos oli 139 ja tempauksen 159. Työnnössä tavoitteena oli lähteä 13 tahdilla, mutta lähdin vahingossa19 tahdilla :) Pelkäsin, että en jaksa loppuun, mutta hienosti jaksoin.
Tempaus oli tavallaan positiivinen yllätys, koska jaksoin täyden ajan. Tekniikka petti täydellisesti ja tulos oli pettymys.

Parannettavaa on paljon ja aikaa enää 5 viikkoa SM-kisoihin Kokkolaan. Täytyy aloittaa kova harjoittelu uuden ohjelman tukemana. Tiedän mitä tarvitsee tehdä, askel kerrallaan kohti syksyä. 
Tilasin itselleni 2x 40 ja 2x32 kilon kahvakuulat. Minun harjoituksiin kuuluu paljon ylipainoilla harjoittelemista. Sijoituksena on kyllä tyyris, mutta kun sen jakaa monelle vuodelle niin edullista harjoittelua myöhemmin. En kerkeä käydä kovin paljoa kuntosaleilla, joten kaikki tarvittava on oltava kotona.

Kuva: Marko Savela
Kuulatuulen kisat ovat kyllä hengeltään olleet mukavat, kun nyt muutamissa ollaan päästy käymään. Ajomatkaa tulee n. 400km, mutta voi puhua siis puhua "lähellä" olleista kisoista näillä leveyspiireillä. 
Kuulatuuli on Suomen kahvakuula Ry:n Laukaan/Keskisuomen jaosto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti