keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kevät 2015

Jotkut lähipiiristä ovat saattaneet huomata, että pieni kiire pyörii meidän ympärillä aina!
Meidän työrytmit kun menee limittäin, että minä itse työskentelen uimahallilla aamut ja Jani taas Jedulla illat, yhteistä aikaa "huonoimpina" päivinä on tasan sen verran että samalla oven avauksella kun tulen kotiin Jani lähtee töihin. Onneksi noita edellä kuvattuja päiviä on harvoin!
Viikonlopuista sunnuntai on meidän koko perheen sporttipäivä, kun aamulla on ensin naisten liikunta, sitten Mikaelin futis, HKS:n treenit ja Janilla vielä kaukalopallo.

Vuodessa on vain 52 viikonloppua ja joskus ihmiset loukkaantuvatkin, kun kaikkiin kyläpyyntöihin etenkin kauemmas ei voida vastata. Viikonlopuille kasaantuu kisareissut, koulutukset, turnaukset, syntymäpäivät, joten epäilen että täysin "menottomia" viikonloppuja ei kymmentäkään koko vuoteen mahdu. Osa kiireestä on ihan itse aiheutettua ja onneksi Janin vanhemmat auttaa pienten hoidossa mm. kisa viikonloppuina.

Kevääseen 2015 mahtuu kuitenkin kiireen keskellä paljon kaikkea mahtavaa!

Ensi lauantaina Kokkolasta saapuu seuraseminaaria pitämään Maria Finell, Crossfit Kokkolan omistaja & päävalmentaja. Aiheena on: Huoltavaa harjoittelua aktiiviliikkujan ylirasitusvammojen ennaltaehkäisyyn! Leiri ei ihan täpö täyteen ole vielä buukattu, mutta odotan kovasti neljän tunnin antia!

Biathlonin SM-kisat Kokkolassa lähestyy, Jani kilpailee siellä miehet 24kg-kuulien kanssa, jännäillään vain vielä hetken missä sarjassa ja ketä vastaan! SM-kisoihin olin ajatellut mennä alunperin tuomaroimaan, mutta sitten biathlonin vaativuus alkoi pelottaa, en ehkä olisi vielä riittävän hyvä erottamaan nopeista tahdeista kunnollisia pysäytyksiä. Aijonkin ottaa kameran kaulaan roikkumaan ja yrittää räpsiä mahdollisimman paljon kuvia!

18.4 Haapajärven karateseura järjestää Kevättä-kuulissa Salikisat, sekä meidän salikisoissa on mahdollista tehdä tulos myös Ultimate Girevik Cuppiin (Lift me upin Suomeen tuoma maratonkuula Cup-osakilpailu) Kisojen järjestäminen jännittää hieman, mutta minulla on mahtava tiimi takana tukemassa. Yhteistyökumppanina kisojen järjestämisessä toimii Jedun Haapajärven ammattiopiston Datanomiopiskelijoita yhdessä ohjaavan opettajansa Juha Partasen kanssa! Salikisat toimivat harjoitusalustana syksyn Suomen Cupin LC-kisan järjestämiseen, jotka pidämme 1.8!

Hiljaista ei siis tule olemaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti