sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tämä ei ole maksettu mainos!

Eilen, eli 28.2 Haapajärven karateseuran luona teki vierailun Maria Finell Crossfit Kokkolan päävalmentaja & omistaja. Maria vetää Kokkolassa Suomen kahvakuula Ry:n treenejä sekä valmentaa useita kahvakuulaurheilijoita ja on ammatiltaan fysioterapeutti.

Marian vierailun syy, oli se kun Jani kävi syyspuolella Kokkolassa vierailemassa SKK:n järjestämässä Kahvakuula & kehonhuoltoleirillä. Leiriltä kotiutui mies täynnä intoa ja ideoita, joten välittömästi jäimme miettimään suostuisikohan Maria meille pitämään leirin pelkästään aiheesta kehonhuolto ja kyllähän se lupautui! Harmittavan vähän väkeä saimme paikalle, mutta taas toisaalta tiiviillä porukalla saimme ohjausta ihan kädestä pitäen harjoituksissa.

Leirin sisältö opetettiin kahdella tavalla, ensiksi teoriaa "tykkiluentona" ja perään luennon aihe käytäntönä. Voin uskaltaa sanoa, että jokainen paikalla ollut varmasti sai irti jotain uutta ja hyödyllistä.

Leiripäivän aikana käytiin lävitse koko keho suurimpineen ongelmakohtineen ja akileenkantapäineen.
Tutuiksi väliksi tulivat: lacrossepallo  sekä palloista muotoiltu "pähkinä" (joita HKS:n kautta kimppatilataan), foamroller (voi kidutus!) harjanvarsi, voimakuminauha (näitä myös HKS:n kautta kimppatilataan.

Minulla itsellä olkapään kiukkuamisen vuoksi moni harjoitus jäi tekemättä, mutta hyviä vinkkejä toipumiseen sain! Uskallan myös kertoa, että erään seuranjäsenen selkäkipu korjaantui leirillä muutaman minuutin lacrossepallon hieronnalla! Kyseinen leiriläinen tuli leirille "vaivaisena" luullen, ettei ehkä voi edes osallistua mutta pois lähtikin keveämmällä ja kivuttomammalla selällä!

Eli ehdottomasti kannatava päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti