lauantai 9. toukokuuta 2015

Kuulatuulen "pikkuruiset" salikisat, Laukaa 9.5.2015

Laukaassa Kuulatuulen porukka järjesti 9.5 "pikkuruiset" salikisat, joihin oli tarkoitus lähteä tekemään n. 6min harjoitusnosto, tavoitteena 60. Koko kisan pääajatus oli saada varmistusta sille, että tekniikassa mennään nyt oikeaan suuntaan. Paljon turhia "kevätjuhlaliikkeitä" nostamisesta on nyt yritetty hioa pois ja olo on tyytyväinen. Tulokseksi tuli 7min ja 71 toistoa. Omaan suoritukseeni kerrankin tyytyväinen!



Arvokisoihin on aikaa 2kk ja olen tällä hetkellä nyt siinä treenivauhdissa jonka olen suunnitellutkin.

Kaima, Sipposen Janin yllyttämänä lähdin mukaan vielä "keräilyerään" testaamaan työnnön sujumista 20kg. Työntöerän lähtö oli puoli tuntia kisanostosta. Työntö 20kg 136! vain 3 vajaa ennätyksestäni 139:stä, ja alla tässä tosiaan LC. Tyytyväinen siis työntöönkin siihen nähden, että 8min kohdalla meinasi tulla totaalinen välikuolema, jos sitä ei olisi tullut olisi ennätys mennyt rikki!

Paljon on pitänyt tehdä töitä siinä, että väärästä ja turhasta on opittu pois, kaikki kisat on tuoneet arvokkaita vinkkejä. Yksin treenatessa ei niitä omia virheitä aina näe edes videolta. Iso kiitos kuuluu Hokkasen Annelille siitä, että tekniikka on saanut parannusta! Työ jatkuu, valmista ei tässä lajissa taida kenestäkään tullut..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti