maanantai 4. toukokuuta 2015

Salikisat laukaassa !

Viikon päästä Laukaassa Kuulatuulen järjestämät salikisat.
Tavoitteena on saada ainakin 6 minuuttia 10 tahdilla tehtyä lc:tä 2x24 kilon kuulilla.
Tärkein pointti olisi kuitenkin, että tekniikka olisi sellainen ettei siitä löytyisi huomautettavaa.
Toisena tavoitteena  olisi mukava saada uusi oma ennätys, mutta en lähde sitä hakemaan, sen aika ei ole nyt näissä kisoissa!

Harjoituksissa on koko ajan mielessä vain Em-kisat heinäkuussa ja siksi kaikki kisat ennen sitä tavallaan kärsii sen myötä, toukokuun kisojen tarkoitus on vain lisätä lavalla seisottuja minuutteja, hakea sitä kisafiilistä. Tällä hetkellä mukana on isot kuulat, joilla harjoitellaan voimaa ja tekniikan kestävyyttä.  
Taaempi tavoite on lähteä siirtymään ensi vuonna mestaruussarjaan eli 32kg kuulilla kisaamiseen, tällä hetkellä tavoite tuntuu realistiselta, mutta paljon työtähän se vaatii.

Kisaaminen jatkuu 23.5 Helsingissä Lift me upin järjestämässä Suomen Cupissa, ja sen myötä siirrymmekin Haapajärvellä järjestettävän Suomen Cupin järjestelytöihin. Melko pitkästi järjestämme kisat kahdestaan, joten työtä ja pähkäiltävää riittää. Itse kisapäivän toteutukseen meille on lupautunut juokseviin asioihin mukavasti ystäviä talkooavuksi, toivottavasti väki liikkuu Haapajärvelle ja kisoissa nähtäisiin hurjia Suomen ennätyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti