maanantai 18. tammikuuta 2016

Leiri Rovaniemellä 15-17.1.2016

Facebookista luin Kuusamon Eräveikkojen järjestämästä kahvakuulaurheilupainotteisesta leiristä. Ajatukseni oli, että lähden kokeilemaan oppisinko jotain uutta ja onhan sitä mukava nähdä kisakumppaneita välillä muuallakin kuin kisoissa

Matkoineen reissun kestoksi tuli perjatai aamu 10- sunnuntai ilta 18, täyttä tohinaa koko viikonloppu!
Leirillä ruoka oli huippua ja järjestelyt toimivat hienosti! Leiri järjestettiin Rovaniemellä Santa Sportin urheiluopiston tiloissa jotka soveltuivat leirin pitoon hyvin.

Perjantaina ohjelma alkoi luennolla jossa käytiin läpi leirin tavoitteita. Asetetut tavoitteet vaikutti suuresti lauantain harjoituksiin. Käytiin myös vähän läpi kisaharjoittelun jaksotusta, minkälainen se voisi olla kun suunnittelee omia harjoitusjaksoja sekä kisoja.

Illalla vielä jatkettiin kehonhuollolla, jossa matkittiin erilaisia eläimiä. Porukan yhteishenki oli mahtavaa heti alusta asti ja sali täyttyikin naurulla useasti.

Lopuksi käytiin katsomassa vielä harjoitus salia sekä mentiin tempauksessa vähän pintaa syvemmälle. Itsekin sain kiinni muutamasta uudesta asiasta joita täytyy harjoituksissa kokeilla.
Treenien päätteeksi pääsimme uimaan ja saunomaan.
Päivän päätteeksi leiri-isäntä Simo kävi vielä tervehtimässä ajan kanssa :)

Lauantaina olikin luvassa 3x6 minuutin harjoitukset kahteen kertaan. Alkuun työntöä/lc ja iltapäivällä tempausta sama sessio.

Tuo harjoitus pelotti itseäni aika paljon, koska en ollut edes tehnyt niin pitkää aika sarjaa :) Eka sarja lc34 meni 4 minuuttia pidennetyllä yläpidolla. edellinen aika sarja parani 2 minuuttia !



Toinen lc32 aikaan 4 minuuttia. Piti olla kisatahti, mutta edellinen sarja hidasti menoa kummasti. Ongelmia oli tottua Spartanin kuuliin, mutta taisteltiin silti.

Viimeinen sarja lc30 menikin sitten 5 minuuttia ! Harjoituksen piti olla on 60 prosenttinen, mutta minulle se olikin yli 100 :) Tuo antoi uutta uskoa omaan tekemiseen.

Tauko välissä ja sitten temmattiin. Opettelua on paljon...

Päivän päätteeksi katsottiin erilaisia kyykkyjä ja oheisharjoitteita.

Treenien päätteksi saunaa ja uimista, palautumista päivän rasituksesta.

Lauantai illan päätteeksi käytiin läpi kisavalmistautumista viikoittain ennen kisaa erilaisin esimerkein.



Tempausreeniä. Kuva: KEV
Leirikuva Kuva:KEV
34 Kuva: KEV

Sunnuntaina piti tehdä 8minuutin testit, mutta itse en uskaltanut, koska kädet alkoi olla jo aika hellänä tempauksesta. Tein ohessa omat harjoitteet 24 ja 30, lähinnä työntöä. 24 5minuutissa 80 ja 24 LC 4min 48. Lisäksi noin 150 työntöä 30kuulilla 1-2 minuutin sarjoissa.

Leiri oli hieno kokemus, Simolle ja Pasille kiitos vaivan näöstä ja muille läsnäolijoille kiitos mukavasta reeniviikonlopusta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti