lauantai 27. kesäkuuta 2015

Team Nurmenniemen kesä


Kesäkuu alkaa olla loppu puolella, mutta kesä on edelleen kateissa! Muutamia hassuja aurinkoisia päiviä on vain näkynyt ja niistä pienistä hetkistä lapset ja etenkin koiranpentumme Elsa on nauttinut täysin siemauksin. Tänä keväänä sattuneista syistä mökkeily on ollut melko vähäistä. Mökille matkaa ei onneksi ole 15km enempää ja lyhyitä illan mittaisia saunomiskeikkoja on päästy tekemään useampia. Asumme Haapajärvellä melkein keskustassa, joten mökille tullaan nauttimaan hiljaisuudesta ja joskus meinaa kyllä maanviljelijöiden eurotkin haiskahtaa.

Mikael, Erika ja Elsa on varmasti koko kopla sitä mieltä, että Niemelässä on hurjan paljon mukavempaa kuin mitä kotona.. Lasten lempi puuhaa on leikkiä rehuntekoa ja viimeisen viikon aikana ovat saaneet seurata ihan oikeankin rehun korjuutöitä. Mikael jaksaisi katsoa traktorihommia pellonlaidalta varmaan loputtomasti, tämän kesän ennätys on 6h katsomiskeikka yhtenäpäivänä.

Mökille Janin isä nikkaroi kätevänä 2013 uuden saunan, jonka yhteydestä löytyy palju. Saunassa on monet kisataktiikat jo hiottu ja lihakset saaneet rentoutua rankkojen reeniviikkojen päätteeksi. 
Tänään Janin raskas treeniviikko sai päätöksen kun kävi salilla testaamassa spartanin kuulilla 24kg LC testin jonka tuloksena 8min 82. Eli se mihin on harjoituksissaan pyrkinyt näyttäisi olevan ihan mahdollinen, itse oli tuohon kasiminuuttiseen hyvin tyytyväinen!

Nyt aletaan olla kovasti jo Varna fiiliksissä! Lasten kanssa ei olla ennen noin pitkää aikaa keskenään oltu kotona joten toivotaan että hotellin netti pelaa niin että saadaan skypellä soiteltua!
Katseet on suunnattu myös kovasti jo 1.8 Haapajärvellä järjestettävään Suomen Cuppiin, kisajärjestelyt on hyvällä mallilla ja ilmoittautuneitakin on jo mukava määrä.




Elsa 5kk

Maalaismaisemaa Koposperällä

Juhannusaattona pari koivua porraspieleen

ihan joka päivä ei sentäs ole satanut


Juhannusviihdettä Haapajärvellä, Traktor Pulling kisat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti