sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lomailua

Viikonloppu loppusuoralla. Perjantaina ajelimme Ouluun, kun lääkärireissua sinne päin pukkasi. Ajamista Ouluun tulee sen verran paljon, että päätimme jäädä Edeniin yöksi. Lapset rakastaa uimista ja minä shoppailua, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Edenissä vuorokauteen tuli "lillumista" liki 6h verran, uimiseksi sitä ei lasten kanssa ollessa voi kyllä sanoa, mutta joskus on kiva ottaa rennosti. Lasten silmät loisti onnesta kun oli paljon lämpimiä altaita, aaltoja ja liukumäkiä. Hotellissakin yöpyminen oli pienille uutta, mutta uni kyllä tuli raskaan päivän jäljiltä kaikille äkkiä. Aamupalalla kaiken moisia herkkuja ja taas uimaan.

Kotimatkalla pysähdyttiin Zeppeliiniin alen loppuja katselemaan, toiset hamstraa viikonlopuksi kiliseviä pulloja, meillä ostetaan viikontapeiksi maitoa :D Sekin kun oli "alennuksessa".

Perheen kanssa tulee yhdessä tehtyä mitään rentouttavaa hyvin harvoin, vaikka paljon yhdessä liikutaan ja ulkoillaan. Haapajärvi on "kaukana" kaikesta, ja meidän lähin hyvä uimapaikkakin on Nivalassa.. Itsehän olen Haapajärven uimahallissa koulu-uintien valvojana, mutta lasten altaan puute on kyllä semmoinen  miinus, että mielummin uidaan Uikossa. Oulussakaan ei kisoja lukuunottamatta ole tullut käytyä sitten Mikaelin syntymän jälkeen kuin auton haussa. Isoihin kaupunkeihin on aina jotenkin työlästä lähteä. Ylivieskassa tulee shoppailtua kaikki se, mitä uupuu.

-MarjoN-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti