sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sairastelua!

Harmittavasti tuli keskiviikkona lenssu. Torstaista lauantaihin ei voinut tehdä mitään erityistä. Sunnuntaina päätin testailla tempauksen tekniikkaa, rauhallisesti vain. Päivällä olikin seuran treenien veto. Huomasi kyllä ettei happi vielä oikein kulje ja joutui keventämään aika rankasti normaalista. Toivotaan kuitenkin, että sairaus olisi voitettu ja saisi aloittaa oikeat harjoitukset kohti SM-kisoja. Kuukausi enää aikaa eli vähiin jää harjoitus kerrat. Olen aika luottavainen työnnön suhteen, mutta tempaus onkin sitten ongelma. Onneksi tavoitteet on lc:n puolella.
Ainut toive olisi ettei enää sairastuisi.

Harjoituksia olen suunnitellut ahkerasti sairauden aikana. Odotan innolla että niitä pääsee testailemaan. Kun jaksaa vain etsiä itselle sopivia harjoituksia, niin valinnan varaa löytyy.

Pitää myös alkaa sunnitella kaukalopallo turnausta, jonka järjestän viikko Kokkolan kisojen jälkeen. En ole vielä varma pelaanko omassa joukkueessa vai tuomaroinko vain. Ei ole oikein kerennyt pelaamaan kun on menty kahvakuulan ehdoilla pitkälti, sunnuntaille kun sattuu niin kaukalopallovuoro kuin seuran treenien veto.

Tulen antamaan itsestäni kaikkeni omien tavoitteiden eteen ja ne tavoitteet ei ole helppoja. Askel askeleelta lähennyn sitä, mitä haluan olla ja kun pääsen minne haluan jatkan kiipeämistä askel kerrallaan. Ei kannata tyytyä tiettyyn tasoon, vaan haluta saavuttaa aina jotain uutta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti